23.1.2023. 20:21
0
Massimo nas je napustio prije tačno mjesec dana, a danas se oglasila njegova porodica: U svemu si tu
Pjevač Masimo Savić preminuo je prije tačno mjesec dana nakon teške borbe sa kancerom pluća, a tim povodom se oglasila njegova porodica emotivnom porukom na Instagramu.

Tvoju odsutnu prisutnost živimo već mjesec dana. U svemu si tu. Pitamo se šta bi mislio, šta bi nam rekao svojim najljepšim glasom… A onda zamislimo da znamo šta želiš i da bi sve što radimo i sve što ovi tvoji ljudi, tvoja publika, pišu, crtaju, dijele u sjećanje na tebe prepoznao kao duboku emociju i podržao je najtoplijim osmijehom koji se u tvoje oči i na tvoje lice uvijek preselio direktno iz srca. Od tuge, koja će, svjesni smo, zauvijek biti naš saputnik, veći su samo zahvalnost i ljubav. Dok gledamo u nebo tražimo te među zvijezdama. Ti možeš da budeš samo ona najsjajnija. Nedostaješ, a zauvijek ćeš biti tu. Volimo te. Massimalno, stoji u objavi koju su na Instagramu ostavile njegova supruga i kćerka.

Podsjetimo, Massimo je sahranjen 3. januara u Zadru, a njegovom ispraćaju na vječni počinak prisustvovale su kćerka i supruga, ali i brojne kolege sa kojima je sarađivao, kao i brojni poštovaoci njegovog lika i djela.





(Admir O.)

 

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.