22.2.2023. 12:30
0
Dešava se ono nezamislivo: Stonesi i Beatlesi snimaju zajednički album?
FOTO: ilustracija
Skoro 60 godina nakon prvog zajedničkog sastanka, članovi grupe Rolling Stones i preostala dva živuća člana Beatlesa navodno će zajedno raditi na novom albumu Stonesa, piše Variety.

Osim toga, spomenuti medij saznaje kako je legendarni Paul McCartney snimio bas dionice za nadolazeći projekt Rolling Stonesa, a kojim upravlja dobitnik Grammyja 2021. za producenta godine, Andrew Watt.

Ringo Starr također bi trebao svirati na album koji tek treba biti najavljen.

Ekipa je već počela sa snimanjem albuma u Los Angelesu, no nije poznato kad će pjesme biti završene i puštene u javnost, niti hoće li McCartney i Starr zajedno napraviti pjesmu. Produkcija albuma uskoro će se naći u fazi miksanja.

Frontmen Rolling Stonesa, Mick Jagger, u 2021. godini rekao je da su snimili puno pjesma, dok je gitarist Keith Richards za Novu godinu na društvenim mrežama potvrdio da rade na novim stvarima.

“Na putu je neka nova muzika”, napisao je u objavi.

(Erna H.) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.