11.3.2023. 23:00
0
Halid Bešlić priredio spektakl u Zetri
FOTO: N1
Spektakl Halida Bešlića u sarajevskoj Zetri dostigla je vrhunac usijanja. Bosanskohercegovačka legenda narodne muzike posljednji koncert u ovoj dvorani je imala prije petnaest godina, 2008. godine, a večerašnji koncert bit će poseban po mnogo čemu.

Koncert je počeo pjesmom Dvadesete, nastavio hitovima “Ja bez tebe ne mogu da živim i Čardak”. Gosti na koncertu bićeDivanhana i Laura Marin iz Španije, a među back vokalima je i Halidova unuka.

Ulaznice za koncert su, očekivano, rasprodate u rekordnom roku. Zbog ogromnog interesa publike, organizator je na dan koncerta odlučio da u prodaju pusti dodatnih 500 ulaznica. One se mogu kupiti na prodajnim mjestima na platou Skenderije, te u sarajevskom BKC-u u vremenu od 10 do 17 sati, kao i na biletarnici Zetre u vremenu od 12 do 20 sati.

Specijalna gošća na koncertu Halida Bešlića bit će mlada Španjolka Laura Marin, koja će s njim na bini pune Zetre i zapjevati. Ova osamnaestogodišnjakinja iz Španije još kao dijete je zavoljela muziku s naših prostora, što ju je podstaklo da nauči jezik i pjeva za sve Balkance, navodi N1


(A.R.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.