28.3.2023. 10:49
0
Trenutno najslušanija pjesma na Youtubeu u regionu: "Slomit ću ti srce kao flašu Čivasa"
Za samo jedan dan pjesma "Drift" se popela na sam vrh trendinga na YouTubeu u Hrvatskoj. Pjesma koju izvode srbijanske pjevačice Teodora Džehverović i Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica.

Numera nakon dan od objave već ima blizu milion pregleda, a na YouTubeu je skupila više od 46 hiljada lajkova.

Ispod spota na YouTubeu nanizalo se više od 1.500 komentara oduševljenih fanova Teodore i Breskvice.

Ovo je tekst njihove pjesme:

"Divljala sam, divljala, znam da kriva sam. Gde god da sam bila, tu prašinu digla sam. Moje pravo lice jako dobro krila sam. Slomit ću ti srce kao flašu Čivasa",

"Htio si me, htio si da budem samo tvoja. A tako te vozim, kao petsto konja. Kleo si se, kleo si da ja sam dar od Boga. Pa si se kajao zbog toga".


(Admir O.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.