7.5.2023. 19:19
0
Let 3 privukao pažnju neobičnim stajlingom u Liverpulu
FOTO: Sanjin Strukic / PIXSELL
Danas poslijepodne takmičari Eurosonga prošetali su tirkiznim tepihom na ceremoniji otvaranja tog takmičenja u Liverpulu. Let 3 je svojom modnom kombinacijom privukao mnoge poglede.

Članovi riječke grupe na tepih su došli ogrnuti velikim maramama koje su im poslužile kao haljine. Na tim je maramama bio grb Republike Hrvatske, kao i slova „ŠČ“. Prlja se obukao nešto drugačije od ostatka grupe. On je nosio boje Ukrajine.

No pred fotografima maknuli su marame te su pokazali svoj drugi stajling. Obukli su bijele majice i suknje iste boje, a na glavama su nosili kape. I na kapama i na čarapama, koje su im sezale do koljena, mogao se vidjeti natpis "ŠČ!".

Grupa je svojim outfitom ponovno privukla pozornost obožavatelja Eurosonga. Twitter je prepun komentara, a mnogima se svidio njihov stajling.

(Erna H.) 

LET 3
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.