25.6.2024. 12:55
2
Vrtoglava cifra: Evo koliko Zdravko Čolić traži da pjeva 45 minuta na svadbi
FOTO: FILIP KRAINČANIĆ/NOVA.RS
Jedan srbijanski poduzetnik pozvao je Zdravka Čolića kao specijalnog gosta na svadbeno slavlje. Iako inače ne nastupa na takvim proslavama, ovog je puta pristao, a za svoj nastup od 45 minuta naplatio je 45.000 eura.

Tražio je i posebne uvjete za rad.

- Čola može birati gdje će nastupati. On ne prakticira pjevati na privatnim veseljima, ali je ovog puta napravio izuzetak. Imao je određene uvjete, koje su mladenci i njihove porodice ispunile bez riječi, tako da je sve dogovoreno vrlo brzo. Između ostalog, tražio je da bina bude uzdignuta od poda kako mu gosti ne bi prilazili previše blizu dok pjeva, da nema naručivanja pjesama i fotografiranja s gostima... Za 45 minuta tražio je 45.000 eura i to je odmah prihvaćeno jer mladenci obožavaju njegovu muziku. Uz pjesmu "Tebe čuvam za kraj" otplesan je i prvi ples. Pjevao je neke od svojih najvećih hitova, a odmah nakon nastupa u pratnji osiguranja restorana napustio je lokal - ispričao je izvor za RTVBN.

2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.