21.7.2024. 12:47
1
Boris Novković najavio novi album
Pjevač Boris Novković (56) objavom fotografije na Instagramu najavio je novi album. Ipak, očigledno je da žene nisu ostale imune na njegovu fotografiju.

- Novi album i 11 potpuno novih pjesama stiže početkom 2025., do tada u 9. mjesecu prvi najavni singl pa onda najmanje još jedan do izlaska albuma. Sprema se nešto novo i potpuno drugačije u odnosu na prošli album i zvuk. U međuvremenu malo odmora i punjenja baterija za predstojeću kreativnu jesen... Slušamo nove pjesme ubrzo - napisao je pjevač u opisu fotografije.

(Sead M.)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.