3.8.2024. 12:44
0
U Travniku sve spremno za muzički spektakl: Na 'Piroti' će pjevati Adi Šoše, Enes Begović i Hari Mata Hari
Sve je spremno za večerašnji muzički spektakl u Travniku, gdje će na stadionu "Pirota" biti priređen višesatni koncert Adija Šošea, Enesa Begovića i Harija Mata Harija.

Koncert tri zvijezde održava se u sklopu tradicionalnih "Dana dijaspore", koji su postali sinonim za vrhunsku zabavu. Prethodne dvije godine nastupili su Zdravko Čolić i Halid Bešlić.

Ovaj jedinstveni muzički događaj večeras će ponuditi spoj iskustva, mladosti i različitih muzičkih žanrova, a vrhunska imena koja će pjevati garant su za nezaboravnu večer.

- Sve je spremno za spektakl na "Piroti" kakav Travnik ne pamti. Bina i prateća oprema već su postavljeni, a publika neka dođe u što većem broju i ponese pozitivnu energiju.

Tri zvijezde na jednom mjestu - Hari Mata Hari, Enes Begović i Adi Šoše. Budite i vi dio muzičke bajke na "Piroti".

Pozivamo sve posjetioce da zbog dužine trajanja programa budu na vrijeme na stadionu. Kapije će biti otvorene od 18 sati, a svi koji nisu već kupili karte mogu to uraditi na stadionu od 12 sati - poručuju organizatori i naglašavaju da manifestacija počinje tačno u 20 sati.

Enes Begović ima vjernu publiku i sigurno da će hiljade fanova doći da uživa u njegovim hitovima.

- Pozivam sve na jedno lijepo druženje i vjerujem da će publika biti zadovoljna onim što ćemo im Adi Šoše, Hari Mata Hari i ja zajedno s tri benda ponuditi - kaže Begović.

Prema prognozama meteorologa, očekuje se lijepo vrijeme bez padavina tako da postoje svi uslovi za magičnu muzičku priču večeras na "Piroti".

(NAP)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.