25.2.2015. 23:58
0
Zeba: Željo mi je dao prazan ugovor da potpišem!
Drugi dio razgovora sa Zajkom Zebom smo započeli sa njegovim posljednjim boravkom u FK Željezničar. Zeba je sa Željom osvojio sve što se osvojiti može i bio je dio jedne od najdominantnijih ekipa u historiji Premijer lige BiH.
Imao je Zeba u tom periodu i ponude inostranih klubova, a jedna je bila najkonkretnija.

Imao sam Zurich, gdje su poslali ugovor. Radilo se o cifri od 250.000 eura. Ponuda je prihvaćena jer ja nisam želio da idem jer je trebalo jedan trening da odradim. Nisam htio jer tad smo bili najjača ekipa, bio sam proglašen najboljim igračem Premijer lige“, tvrdi Zeba.

Nakon odlaska iz Želje, Zeba se okušao u Splitu i ljubljanskoj Olimpiji, da bi se ponovo vratio u BiH, ali ovaj put je obukao dres Olimpica.

Govorili smo i o igračima sa kojima je igrao tokom karijere, a jedan od njih je najbolji strijelac reprezentacije BiH Edin Džeko.

Novinar: Nedim Pobrić
Snimatelj i montažer: Ermin Ljumić
0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.