26.2.2015. 0:14
0
„Ivica Osim je došao bolestan iz bolnice da podrži reprezentaciju!“
Vlado Jagodić, selektor mlade reprezentacije BiH, je tokom intervjua za Source.ba portal u nekoliko navrata u negativnom kontekstu pomenuo savjetnike koji na pogrešan put upućuju mlade fudbalere. Zanimalo nas je o kakvim se savjetnicima radi i sa tim smo pitanjem započeli posljednji dio intervjua sa selektorom Jagodićem.
Jagodiću ugovor sa NSBiH ističe 1. oktobra, on želi ostati na poziciji selektora mlade reprezentacije, ali ta odluka će u konačnici biti na nadležnim strukturama saveza. Jagodić ističe kako je od početka mandata imao podršku čelnika tadašnjeg Komiteta za normalizaciju, poput Ivice Osima ili Faruka Hadžibegića.

Iskoristio je ovu priliku Jagodić da se zahvali navijačima koji su bodrili mladu reprezentaciju na utakmici u Austriji protiv vršnjaka iz te zemlje.

Novinar: Nedim Pobrić
Snimatelj: Alen Alilović
Montažer: Emir Preljević
0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.