26.2.2015. 0:16
0
Sušić: Može se desiti za vrlo kratko vrijeme da odem u drugu reprezentaciju!
Kritike na račun pozivanja Svena Tina Sušića je tema sa kojom smo započeli drugi dio razgovora sa selektorom fudbalske reprezentacije BiH Safetom Sušićem.
Sušić tvrdi, uprkos činjenicama, da mlađi Sušić igra na poziciji zadnjeg veznog, ali da njegovi defanzivni zadaci ne dolaze do izražaja zbog ofanzivne igre reprezentacije.

Objasnio je Sušić i zašto neke fudbalere koji su iznijeli teret kvalifikacija, uprkos prethodnim suprotnim najavama, nije vodio na Svjetsko prvenstvo u Brazil, a pojedine, poput Sušića i Hadžića koji nisu odigrali niti minutu, poveo na smotru najboljih svjetskih reprezentacija.

Posebno smo se osvrnuli na nepozivanje Ervina Zukanovića, a zatim na ignorisanje Semira Štilića, sjajnog veznjaka poljske Wisle.

Nedavni sastanak Izvršnog odbora NSBiH je također tema ovog dijela intervjua sa selektorom Sušićem, a taj dio pogledajte u priloženom videu.

Novinar: Nedim Pobrić
Snimatelj: Alen Alilović
Montažer: Emir Preljević
0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.