26.2.2015. 0:16
0
„Radončić je 2010. imao najbolje rezultate, ali mu je ukradeno 75.000 glasova“
Fehim Škaljić, nosilac liste Saveza za bolju budućnost za Predstavnički dom PSBiH, je u intervjuu za Source.ba portal govorio o očekivanjima njegove stranke od predstojećih izbora 12. oktobra 2014. godine.
„Naš cilj nije da zamijenimo fotelje u kojima su SDA i SDP. To su fotelje u kojima se nije radilo i koje su proizvele da je stanje u zemlji loše“, izjavio je Škaljić.

Govorili smo i o izborima za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH, odnosno o najvećim konkurentima SBB-ovom kandidatu Fahrudinu Radončiću.

Plan za ekonomski oporavak zemlje je tema o kojoj smo također razgovarali u prvom od tri dijela intervjua sa Fehimom Škaljićem.

Novinar: Nedim Pobrić
Snimatelj: Alen Alilović
Montažer: Ermin Ljumić

0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.