26.2.2015. 0:16
0
Simpatizeri i kandidati SBB-a: Ne glasajte za Fahrudina Radončića!
„Na prepunom Trgu Alije Izetbegovića u Zenici je održan spektakularni skup SBB-a. Kada se na pozornici pojavio predsjednik SBB-a Fahrudin Radončić, Zeničani su gromoglasno počeli uzvikivati 'Fahro, hapsi ih!', nakon čega je uslijedio gromoglasni aplauz.
Ovo je verzija iz saopćenja SBB-a, a stvarnost je ipak nešto drugačija.

Radončić od glasača traži da glasaju za promjene, ne za one koji su zemlju doveli u stanje u kojem se nalazi. Kako bi tačno odredili za koje kandidate ne treba glasati, zatražili smo najprije mišljenje simpatizera te stranke.

Simpatizeri SBB-a su jednoglasni. Ne treba glasati za one koji su privatizacijom uništili bh. kompanije! Ne treba glasati za one koji su povezani sa kriminalnim miljeom! Ne treba glasati za one koji su se fiktivno riješili imovine kako bi zbog pozicije u vlasti izbjegli Zakon o sukobu interesa! Istog su mišljenja i kandidati SBB-a na predstojećim izborima.

Uprkos velikom poslovnom uspjehu, simpatizeri i kandidati SBB-a smatraju da ne treba glasati za Radončića, što dokazuje visok stepen demokratije u toj stranci i negira optužbe da se radi o stranci jednog lica. Svaka čast na tome!

Dobro razmislite kome ćete dati svoj glas. Simpatizeri i kandidati SBB-a su vam rekli svoje, a mi vam jedino možemo sugerisati da ne glasate za one koji primarno optužuju druge, razbacuju se floskulama o boljoj budućnosti, a ne nude konkretna rješenja. Izbori su već u nedjelju, pa naredni period iskoristite za razmišljanje i donošenje odluke koja će odrediti naredne četiri godine svih nas.

Novinari Source.ba portala su ispratili i ostale skupove vodećih političkih stranaka i kandidata u BiH, a te priloge možete pogledati u povezanim člancima.

Novinar: Nedim Pobrić
Snimatelj: Ermin Ljumić
Montažer: Emir Preljević
0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.