26.2.2015. 0:19
0
„Tokom obračuna Ćele i Gašija sam jedva izvukla živu glavu!“
Na samom početku razgovora sa Šejlom Turković, nekadašnjom novinarkom i suprugom Zijada Turkovića, smo se vratili 13 godina unazad, dok je ona još bila uposlenica MUP-a Kantona Sarajevu, te trenutka u kojem je upoznala Fahrudina Radončića, utemeljitelja Dnevnog avaza i predsjednika Saveza za bolju budućnost.
Šejla Turković je za Source.ba portal ispričala kako je upoznala Radončića, te kako je prestala raditi u MUP-u i počela raditi u Dnevni avaz, a zatim i steći povjerenje današnjeg lidera SBB-a.

Ne postoji regionalni kriminalac, a da ga on ne poznaje“, tvrdi Šejla Turković, govoreći o svom nekadašnjem poslodavcu.

Govorili smo i o vezama Fahrudina Radončića i Nasera Kelmendija, njihovom poznanstvu i poslovnim odnosima, zbog kojih se Radončić našao i u optužnici koja tereti Kelmendija na Kosovu.

Navedene teme su samo dio prvog dijela intervjua sa Šejlom Turković, a u narednim ćete imati priliku čuti neke zaista zanimljive informacije vezane za optužbe koje se stavljaju na teret Zijadu Turkoviću.

Novinar: Nedim Pobrić
Snimatelji: Alen Alilović, Ermin Ljumić, Haris Karaman
Montažer: Ermin Ljumić
0
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.