17.2.2016. 15:45
0
Sajam nautike u Zagrebu: Ljubiteljima nautike predstavljena bogata ponuda jahti, glisera, čamaca...
Na Zagrebačkom velesajmu se od 17. do 21. februara 2016. godine održava 25. Zagrebački sajam nautike i 8. međunarodni sajam gastronomije, hotelsko ugostiteljske opreme, hrane, pića i gastronomskih inovacija, javio je dopisnik Anadolu Agency (AA).

Sajmovi nautike i gastronomije čine zajedničku cjelinu kako bi se na jednom mjestu povezali svi izlagači koji kroz srodnu tematiku mogu unaprijediti hrvatsku turističku ponudu. Osim najznačajnijih hrvatskih tvrtki, na sajmu sudjeluju brojni inozemni izlagači.

Predsjednik vanjskotrgovinske komore BiH Bruno Bojić, koji je posjetio Sajam, je kazao kako je riječ o respektabilnom događaju koji može polučiti dobre rezultate, posebno za Republiku Hrvatsku čiji je turizam iz godine u godinu u porastu.

Izjavio je kako ne očekuje značajan plasman u BiH plovila izloženih na sajmu, s obzirom na dužinu obale kod Neuma, no kako postoji sve veći broj građana BiH koji su zainteresirani za nautiku u kojoj uživaju turistički na hrvatskoj obali ili kroz posjedovanje brodica koje su vezane u marinama duž hrvatske obale Jadrana.

Ove godine na sajmu nautike i gastronomije nisu sudjelovali izlagači iz BiH, no Bojić je najavio kako će u sljedećoj sezoni preko sajma Ambienta ili drugih događanja, bh. proizvođači i privrednici nastojati izložiti svoje proizvode i usluge.

Bojić je pozvao sve zainteresirane iz BiH da posjete sajamsku industriju izloženu na Zagrebačkom velesajmu kroz ovih pet dana.

U prepuna četiri paviljona Velesajma, ljubiteljima nautike predstavljena je obilna ponuda jahti, glisera, čamaca, kajaka, gumenjaka, brodskih i vanbrodskih motora, opreme za ronjenje, jedrenja i drugih sportova na vodi.

Na sajmu svoje usluge nude mnogobrojne hrvatske marine, čarter tvrtke, brodogradilišta, te agencije, klubovi, institucije i udruženja vezana za nautiku i nautički turizam. 

Zagrebački sajam nautike i gastronomije ove će godine, prema procjeni organizatora, razgledati više od 25.000 posjetitelja. 

(Anadolu Agency)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.