17.10.2016. 8:24
0
Sinergija ili šta je novo u IT svijetu, do 19. oktobra u Beogradu
Šta je novo u IT svijetu znat će se već danas, prvog dana "Sinergije 16", najveće godišnje konferencije u jugoistočnoj Evropi, posvećenoj informacionim tehnologijama i njihovoj poslovnoj primjeni.

Pod sloganom "Integrated Destination", ovogodišnja Sinergija će se, do 19. oktobra, baviti digitalnom transformacijom i njenim rastućim uticajem na sve aspekte biznisa, zbog čega će tehnički dani konferencije, pored stručnih tehnoloških tema i sadržaja, donijeti i veći broj poslovno orijentisanih predavanja.

Posetioci će imati priliku da upoznaju nove tehnologije i načine primjene najnovijih i najboljih IT rješenja u različitim oblastima poslovanja, prenosi Tanjug.

Poslednji dan konferencije, tradicionalno je posvećen biznisu, a ove godine bit će organizovan u formi jednodnevne konferencije i panel diskusija na temu primjene IT-a u poslovne svrhe.

Sinergiju organizuje kompanija Majkrosoft Srbija, ali se ona ne bavi samo tehnologijom te tvrtke, već svim novitetima u IT svijetu.

Zbog dodatnog fokusa na biznis, ovogodišnja Sinergija privući će veliki broj poslovno orijentisanih učesnika, donosioce poslovnih odluka zainteresnovanih za unaprjeđenje biznisa, organizacionih i tehnoloških procesa i optimizaciju kompanijskih resursa kroz upotrebu najsavremenijih tehnologija i alata koji to omogućavaju.
 
(FENA) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.