17.4.2018. 9:50
0
Nova usluga BH Telecoma: Moja TV Flix - videoteka sa 250 najnovijih filmskih naslova
Za 180 hiljada korisnika moja TV usluge BH Telecoma od sada je dostupna nova usluga - Moja TV Flix. Moja TV Flix je videoteka sa 250 najnovijih filmskih naslova, koja će se redovno dopunjavati novim sadržajima i to sa minimalno 15 filmova mjesečno.

U toku je besplatni promotivni period koji traje do 30. aprila. Aktivacija i deaktivacija usluge Moja TV FLIX se vrši kroz opciju „Aktivacija usluga“ na glavnom meniju moja TV. 

Po isteku promotivnog perioda, odnosno od 1.maja, ova usluga će se naplaćivati u iznosu od 2,5 KM sa PDV-om mjesečno. Pretplatom na uslugu, korisniku je omogućen neograničen pristup sadržajima za jedinstvenu mjesečnu cijenu, bez obzira da li je korisnik pregledao jedan ili više naslova. Trenutno su u videoteci dostupni brojni aktuelni filmski naslovi različitih žanrova (Akcija, Komedija, SF, Triler, Horor...).


BH Telecom d.d. Sarajevo

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.