14.10.2020. 16:19
0
Sutra dvije online konferencije o tehnološkim i poslovnim inovacijama u BiH
Predstavljanje savremenih tehnoloških rješenja i globalnih poslovnih trendova bit će upriličeno sutra kroz dva online događaja - "Tech Hosted by LANACO" koji se održava šestu godinu za redom i "Retail Beyond Digital", koji se održava prvi put u Evropi.

Najveća multivendorska konferencija u Bosni i Hercegovini, "Tech Hosted by LANACO" i ove godine će okupiti stručnjake iz oblasti IT industrije i najveća imena u oblasti tehnoloških inovacija kao što su Lenovo, Kaspersky, Veeam i DellEMC.

Na konferenciji će biti predstavljena i savremena rješenja domaćih stručnjaka iz oblasti vještačke inteligencije i mašinskog učenja namijenjena bankarskom sektoru, kao i IoT rješenja za revoluciju svakodnevnih ljudskih aktivnosti i promjenu načina poslovanja.

"Retail Beyond Digital" konferencija se održava  prvi put u Evropi, a u organizaciji kompanije LANACO, uz partnerstvo Digital Suplay Institute-a iz New Yorka.

Konferencija je namjenjena svima koji žele da saznaju kako da primjene digitalne inovacije i transformišu tradicionalne modele poslovanja od stručnjaka DSCI instituta, u čijem sastavu se nalaze dobro poznate svjetske kompanije kao što su Under Armour, Craft.Co, Bain&Company i druge.

Na toj konferenciji bit će govora o budućnosti digitalnih lanaca snabdijevanja, te o koracima i načinima transformacije koje kompanije trebaju preduzeti kako bi uspješno odgovorile globalnim tržišnim zahtjevima uzrokovanim pandemijom.

Također, bit će govora i o načinima izgradnje i stvaranja digitalnih lanaca snabdijevanja uz pomoć vještačke inteligencije, mašinskog učenja, IoT-a i drugih tehnoloških rješenja, na primjeru vodećih globalnih kompanija.

Učešće na obje konferencije je besplatno, najavljeno je iz kompanije LANACO.

(Fena)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.