9.5.2017. 18:28
0
Najbolji trening koji možete napraviti u dnevnoj sobi
Upute: Ove vježbe odradite dok traju reklame. Svaku vježbu izvodite 50 sekundi, a 10 se odmarajte. Kod potiska kukovima i čučnja radite 25 sekundi na jednoj i 25 sekundi na drugoj nozi. Završite varijacijama skleka. Napravite 3 do 5 krugova. Iako radite vlastitom težinom, odradit ćete bogovski trening.
1. Jednonožni potisak kukovima

Oslonite se glavom i ramenima o trosjed, s rukama raširenim u stranu. Desnu nogu privucite prema prsima i gurnite kukove prema gore.

2. Bugarski čučanj iz iskoraka

Desnu nogu oslonite iza sebe o trosjed i spustite se što dublje možete. Odgurnite se petom prednje noge u početni položaj.

3. Sklekovi na povišenim stopalima

Stavite noge na trosjed i zauzmite položaj za sklek. Napravite sklek i ponovite. Trosjed zaštitite ručnikom da ga ne biste zaprljali.

4. Sklekovi na povišenim dlanovima

Stavite dlanove na trosjed i napravite sklek. Kad napravite sve krugove, oznojeni ručnik ne ostavljajte u dnevnoj sobi, piše Mens Health Cro.

(Alen Avdić) 
 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.