7.1.2018. 13:58
8
Apotekarka iz BiH očarala Balkan fotografijama na Instagramu
Ko kaže da čekanje u redu u apoteci mora, po navici, biti dosadno, a da zaposlene s one strane šaltera ne mogu da vam uljepšaju dan, bez obzira na to što se po lijekove ne ide dobrim povodom.

Djevojka koja radi kao farmaceutski tehničar zaludjela je region na internetu i mnogi se pitaju ko je lijepa Lejla iz BiH.

Ona svakodnevno uvećava broj pratilaca na Instagramu, dijeleći s njima fotografije, s kojima slobodno može da uđe u elitni klub ljepotica društvenih mreža, piše Telegraf.

Približno 20.000 ljudi prati Lejlin profil pod nazivom Flasarakije i velikim brojem komentara hvali atraktivnu apotekarku i njen stajling, prenosi Avaz.

(Alen Avdić)

8
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.