2.11.2022. 12:11
1
Dok je Enis sjedio u jednoj sarajevskoj bašti u krilo mu skočila mačka: Sad ćemo imati puno lajkova, ljubavi, profil ću da ti otvorim, čaršijska mačka
Glumac Enis Bešlagić jedan je od onih koje publika naprosto voli. Htio ili ne, često nasmijava svoje pratioce na društvenim mrežama, a skoro svaku objavu prati hešteg "Nemam dva srca, jedno za ljubav, drugo za mržnju".

Jučer je objavio video snimljen u centru Sarajeva. Naime, dok je Bešlagić uživao u lijepom vremenu u jednoj od bašti ugostiteljskih objekata, njemu je u krilo skočila mačka, a glumac je počeo maziti.

- Od pune bašte izabrala je da se odmori u mom naručju i hvala joj na toj energiji - napisao je Bešlagić u opisu videa.




Uživala je u Enisovom društvu, a na videu Bešlagić je govorio:

- Sama došla, skočila i... Šta ćeš. Sad ćemo imati puno lajkova, ljubavi. Ako ti, kao mačka, ne uzmeš bar hiljadu lajkova... Profil ću da ti otvorim, čaršijska mačka.

Objava ima skoro sedam hiljada lajkova.


(Admir O.)

 

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.