20.3.2023. 17:44
20
"Ispunio patriotsku obavezu": Zahiragić se oženio te objavio riječima da mu je ponestalo ideja šta da radi za 1. mart
FOTO: N1/arhiv
Zastupnik SDA Haris Zahiragić oženio se. Objavio je to gostujući u emisiji Špica na Televiziji Sarajevo.

Na početku intervjua Zahiragić je govorio temama koje nisu povezane za politiku, pa je otkrio taj detalj iz svog privatnog života.

“Imao sam dugo vremena djevojku, 1. marta sam se oženio. Nisam imao namjeru to javno objavljivati. Stupio sam u bračne vode sa djevojkom s kojom sam dugo u vezi. Bilo je tu naravno i padova i uzleta, oscilacija. Donio sam tu odluku racionalno i zrelo”, rekao je Zahiragić.

Upitan je li ona član SDA, on kaže:

“To se unašoj kući podrazumjeva”.

O svojoj supruzi je još otkrio da navija za FK Željezničar jer je odrasla na Grbavici, dok on navija za FK Sarajevo.

Zahiragić kaže da je uvijek za 1. mart radio korisne stvari za društvo i državu, pa je sad donio odluku i oženio se.

“To je najvažniji datum za našu državu. Imao sam uvijek neke aktivnosti patriotske. Kada mi je ponestalo ideja, kada sam razmišljao šta bih mogao ove godine, onda je došlo i to na red, pa sam odlučio da se simbolično oženim baš na taj datum i obavim taj patriotski čin. Simbolično ispunim i patriotsku obavezu”, rekao je on.

Na kraju je kazao da je vjenčanje bilo u uskom krugu porodice.

(Erna H.) 

20
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.