13.10.2015. 14:53
0
Djevojke, pazite šta pričate: Od ovih stvari se muškarcima diže kosa na glavi
Neke stvari muškarci jednostavno ne žele znati te ih uopće čuti. Pogotovo kada se radi o sumnjama i razmišljanjima njihove bolje polovice. Kriva rečenica ili pitanje često može dovesti do žestoke, a nepotrebne svađe.

Kao što žene ne vole čuti da su dobile kilogram viška ili da ih se ispituje sa koliko su muškaraca spavale, tako i muškarci neke rečenice jednostavno ne žele čuti. U nastavku saznajte koje su to.

1. Znam da nisam lijepa kao tvoja bivša, ali kada bi nas uspoređivao, koja je ljepša i pametnija i zašto?

2. Popit ćeš još jednu pivu?

3. Čuješ li se još uvijek sa bivšom djevojkom?

4. Izgledam li debelo u ovoj haljini? Iako se ovo pitanje odnosi na vas, muškarci ga ne vole jer znaju da će biti brutalno iskreni, a zbog toga neće dobro proći.

5. Budi iskren: Razmišljaš li o tome kako bi bilo da si oženio bivšu?

6. Niti jedan moj bivši dečko nije se tako ponašao prema meni.

7. Imala sam i boljih seksualnih partnera...

(Merima Druškić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.