20.6.2016. 19:18
0
Single ovog ljeta? Evo zašto trebate biti presretni zbog toga
Znamo da vam rečenica "I Calvin Harris je single" ne znači puno, ali postoji puno razloga zbog kojih vam status single cure može uljepšati ljeto.

Radite što želite
Kada želite, s kim želite, bez da se morate nekome opravdavati. Veze su super, ali biti single i slobodan za vrijeme ljeta je ponekad još bolje!

Vrijeme za avanture
Ne postoji bolje vrijeme od ljeta kada su avanture u pitanju, a upravo su avanture zabranjene curama koje su u vezi. Vama nisu, a svaki vrući, ljetni dan je nova šansa za super avanturu.

Novi prijatelji
Kada ste single, otvoreniji ste za nova poznanstva, što znači da do jeseni možete upoznati puno novih, zanimljivih ljudi - nije li to najveća čar ljeta?

Frajeri
Ljeto je, što znači da ih ima posvuda i da su (većinom) spremni za akciju. Naravno da ćete se naslušati groznih uleta, ali nije li to najzabavniji dio?


(Anesa Agović / Index.hr)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.