4.8.2016. 10:45
0
Koji dio tijela žene ne vole, a muškarci lude za njim?
Duge i tanašne i noge kakvima se mogu pohvaliti top modeli poput Gisele Bundchen i Heidi Klum ili pak glumice Kate Hudson i Eva Longoria san su mnogih žena. No muškarci ipak razmišljaju malo drugačije.

To je potvrdilo i istraživanje provedeno na uzorku muškaraca. Naime, pripadnici jačeg spola trebali su se izjasniti koji dio ženskih nogu im je najzanimljiviji i kako bi po njima trebale izgledati savršene ženske noge.

Gotovo 80 posto ispitanika zadržalo se upravo na zaobljenim, naglašenim listovima - djelu nogu kojem žene ili uopće ne pridaju pažnju ili ga jednostavno ne vole i skrivaju.
Nešto manje od 50 posto izjasnilo se kako nema ništa elegantnije od čvrstih, plesačkih bedara.
Njih 32 posto izdvojilo je koljena kao najseksepilniji dio ženskih nogu.
Svega 10 posto muškaraca primijetilo je ženske gležnjeve.

S druge strane, žene su se izjasnile kako dio nogu koji ne vole su upravo gležnjevi i stopala, nakon kojih odmah dolaze listovi koje bi rado smanjile.

(dnevnik.hr/Merima Druškić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.