1.7.2019. 12:53
0
Fatalna manekenka iz Srbije skočila s mosta, izgorjelo joj 50 posto kože: Poslije tragedije pronašla ljubav svog života
Srbijanska manekenka Jovana Švonja živi na visokoj nozi, a sada je udata za popularnog fudbalera Filipa Đorđevića. Ali njen životni put nije bio bez trnja.

Naime, 2010. godine mediji su brujali da je manekenka pokušala sebi oduzeti život skočivši s mosta Duga u Novom Sadu, a razlog je bila svađa s tadašnjim dečkom. Ona je to kasnije demantirala rekavši da je u pitanju nesreća, a ne namjerni postupak.

Dvije godine nakon toga je s drugom išla na izvor termalne vode kod Sremske Mitrovice. Pošto je bila neoprezna, okliznula se i upala u vrelo u kojem je temperatura vode bila 90 stepeni. 

Drug ju je brzo izvukao, ali ipak joj je oštećeno 50 posto kože i opala joj je kosa. Tri sedmice je provela u Kliničkom centru u Novom Sadu, nakon čega se uspješno oporavila, pišu srbijanski mediji, prenosi Avaz. 

U aprilu 2014. godine je započela vezu s tri godine starijim fudbalerom Filipom Đorđevićem. Nakon tri mjeseca su se vjerili, a 10. novembra su se vjenčali. Građansko vjenčanje je održano u beogradskom restoranu, a ubrzo je sa suprugom otišla u Rim, pošto on nastupa za rimski fudbalski klub Lacio.

S njim ima kćerku Nole i sina Leona, a dugo je bila na meti kritičara zbog neobičnih imena koje je dala djeci.




(Lejla Trle) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.