12.12.2020. 10:06
0
Konferencija za mame 'MAMF' okuplja žene iz BiH oko zajedničkih tema
Treća MAMF konferencija za mame, čiji je cilj povezati majke iz različitih dijelova Bosne i Hercegovine, bit će održana danas u Sarajevu.

Glavna misija konferencije je da okupi žene iz različitih krajeva BiH oko zajedničkih tema kao što su majčinstvo, briga o zdravlju, poslovni izazovi, ali i ponudi priliku da se žene zabave, uvežu i napune baterije slušajući priče drugih  žena, dijeleći iste brige, strahove ali i ohrabrenja.

Ove godine poseban akcenat stavljen je na aktivan doprinos u zajednici, jer kako kažu organizatori, ono što činimo i promoviramo može itekako uticati na živote drugih.  

Paneli 3.MAMF-a su : Zdrava mama i djeca, Priče heroina, Biznis klub i Hrana za dušu, a govornici su, specijalista ginekologije i akušerstva Admir Rama, pedijatar Amra Junuzović-Kaljić, kao i direktorica udruženja „Dajte nam šansu“ Ines Kavalec, Emina Ganić, Razija Mujanović, aktivistkinja i direktorica Fondacije CURE Jadranka Miličević i psiholog Nermina Vehabović-Rudež.

U skladu sa epidemiološkim mjerama, prisustvo će biti omogućeno za 30 osoba, dok će snimak konferencije biti distribuiran putem društvenih mreža, najavljeno je iz MAMF Tima.

(Fena)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.