10.8.2022. 14:49
1
Džejla Ramović na prvoj fizikalnoj terapiji: Pogledajte kako izgleda njeno koljeno
Džejla Ramović je prije nešto više od dva mjeseca operisala koljeno.

Prilikom odlaska na prvu fizikalnu terapiju, Džejla je na društvenim mrežama pokazala kako sada izgleda njeno koljeno, pri čemu je bio vidljiv ožiljak koji polako zarasta.



– S obzirom na to da je bila zahtjevna operacija. Prošlo je dva i po mjeseca od nje. Nekako je posebno izražena posljedica te operacije u mom životu. Nije mi bilo svejedno, ali sam jedva dočekala da dođem do nekog stepena gdje mogu da se vratim na scenu – ispričala je Ramovićeva nedavno, prenosi Puls.

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.