20.11.2022. 15:05
0
Koga je sve ljubila princeza Diana?
Iako su najvažniji muškarci njenog života bili sinovi William i Harry, princeza Diana željela je iskusiti romantičnu vezu i pronaći pravu ljubav u muškarcu.

Njen prvi pokušaj bio je s princem Charlesom, ali ni on ni ona nisu vjerovali u iskru između njih. Počeli su izlaziti kada je ona imala 19 godina, a dan vjenčanja opisala je najgorim danom u životu. Vjenčali su se 1981. i već 1986. oboje su navodno imali vanbračne afere.



Charles je imao ‘tajnu’ vezu s Camillom Parker Bowles, a Dianu se povezivalo s vojnim kapetanom Jamesom Hewittom. Čak je otvoreno priznala da joj se Hewitt sviđa te da ima osjećaje prema njemu. Osim toga, mnogi i dalje smatraju da je baš vojni kapetan Harryjev otac zbog nevjerovatne fizičke sličnosti. 



-Hewitt, prirodni ženskaroš, pružio joj je pažnju i nježnost u kojima je uživala, a potom i strast za kojom je čeznula, otkrio je Dianin tjelohranitelj.

Njihova veza započela je 1986. i završila oko 1990. godine, a četiri godine poslije Hewitt je podijelio svoju priču u memoarima od kojih je zaradio milione dolara. 

Kasnije je Diana upoznala doktora Hasnata Khana, s kojim je bila u vezi dvije godine. Prekinuli su zbog velikog pritiska medija i višestrukih prijetnji koje je on dobivao. Ipak, javnosti nije otkrivao puno detalja o njihovoj vezi te još uvijek čuva njene tajne. Bio je najozbiljniji partner princeze Diane te su razgovarali o braku i zasnivanju porodice, ali i mogućnosti preseljenja u Pakistan. Potvrda ozbiljnosti odnosa leži i u činjenici da je liječnik upoznao Dianine sinove. 



Posljednji muškarac s kojim je Diana provodila vrijeme bio je sin egipatskog milijardera Dodi al Fajed. Upoznali su se na utakmici pola kada su Charles i Diana još uvijek bili u braku, a njihova veza je započela nakon što ju je ostavio Khan. Par je 1997. proveo odmor na jahti Al Fajed, ploveći oko južne Francuske, a pri povratku u Pariz poginuli su u prometnoj nesreći, piše Topal.hr. 


(A.R.) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.