14.12.2022. 17:24
2
Kolinda smršala 25 kilograma: Na tribinama u Kataru izgledala kao potpuno druga žena
Bliži se kraj Mundijala u Kataru koje ljubitelji fudbala širom svijeta prethodnih mjesec pomno prate i zdušno navijaju za najbolje timove na svijetu, a zemlje regiona sve nade polagale su u komšije, tačnije reprezentativce Hrvatske. Nadali smo se svi da će se oni plasirati u finale, a velika podrška nije izostala ni od bivše hrvatske predsjednice koja je, može se reći, bila jedan od najvatrenijih navijača o čemu svjedoči i objave Kolinde Grabar Kitarović.

Iako na utakmici s Brazilom nije bila u prilici da “Vatrene” bodri sa tribina, ipak se putem “Instagrama” oglasila i poželjela im sreću, ovaj put navijanje s tribina nije preskočila te se vesela i raspoložena javila sa sa stadiona “Lusail” gdje je ispratila utakmicu između Hrvatske i Argentine.

Pozirala je odjevena u skladu s događajem, te se odlučila za kombinaciju crvene i bijele boje, međutim ni ovog puta ona eleganciju nije ostavila po strani, pa je reprezentativni dres iskombinirala uz pantalone i efektni crveni sako, koje je uklopila uz cipele i torbicu u istom tonu.



Objava Kolinde Grabar Kitarović izazvala je veliku pažnju u javnosti, a mnogi su zapazili i savršenu figuru bivše hrvatske predsjednice, te komentari na račun njenog izgleda nisu izostali.


(Admir O.)

 

2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.