17.12.2022. 21:45
0
Emina Jahović obavila umru: Sve što posjedujemo je Božiji dar
Pjevačica Emina Jahović nakon Medine otputovala je u Mekku, a na svom Instagramu podijelila je nekoliko fotografija i utisaka s tog uistinu posebnog putovanja.

Pjevačica je posjetila Masdžid al-Haram odnosno Svetu džamiju.

“Za cijelo čovječanstvo u ime Boga i njegove ljubavi prema nama”, napisala je uz fotografiju na kojoj pozira u blizini Kabe.



“Kada odvojimo trenutak da cijenimo sve što imamo, to nam pomaže da to bolje razumijemo. Što više razmišljamo o svojim blagoslovima, više smo potaknuti da ih cijenimo. Dobro je za nas da primamo i zahvaljujemo. Kao svaki dobar roditelj, Bog želi da cijenimo ono što nam je dao. Podsjećati se da sve što posjedujemo je Božji dar, ide u našu korist”, napisala je Emina na jednoj od fotografija.

S obzirom na to da je pjevačica posjetila i Mekku i Medinu obavila je hodočašće u potpunosti odnosno umru.

Inače, Jahović uvijek rado govori o svom novopazarskom porijeklu te ističe da je islamske vjeroispovijesti. Međutim, nikada dosad nije javno govorila o praktikovanju vjere, ni posjeti svetom mjestu.

(A. Balićevac)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.