2.1.2023. 16:31
0
Jelena Karleuša o Dušku Tošiću: "On ne postoji bez mene"
O braku Jelene Karleuše i Duška Tošića se uvijek špekulisalo i nagađalo, da su se razveli, pomirli, da li varaju jedno drugo ili ne. Iako se pretpostavljalo da nešto nije u redu u kući Karleuša - Tošić, vijest o razvodu je odjeknula brzinom svjetlosti, te bila aktuelna danima.

Međutim, Jelena se u jednom gostovanju osvrnula na temu braka i razvoda, te istakla da je iznervirao zato je i objavila na društvene mreže da se razvela.

-  Papirološki se nismo razveli i živimo u istoj kući i dalje. Specifični su odnosi, ne znam kako da se izrazim, a da me opet ne pozove njegov advokat. Tužno je to što uopšte pominjem njegovog advokata, ali reći ću jednu veliku istinu i tu ću staviti tačku. Duškov život nema smisla bez mene. To je jedna velika istina. 

On ne postoji bez mene. Jako lijepo sa djecom živimo i dalje u naša četiri zida. Mama i tata ne funkcionišu. To je tužna priča svakog drugog bračnog para u Srbiji. Brak kao institucija propada prvenstveno zbog nepoštovanja muškaraca prema ženi, to je nažalost jedna velika istina - kazala je Karleuša, za srbijanske medije.

- Kada je riječ o ocu, to je figura koja mora da postoji. To je jedan od razloga zašto moj brak sa Duškom traje i opstaje. Ja ne želim da moja djeca budu djeca razvedenih roditelja – rekla je Jelena Karleuša.


(Admir O.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.