17.1.2023. 17:29
0
Andreana Čekić pokazala kako izgleda bez perike: Kada mogu Kardašijanke, mogu i ja
Pjevačica Andreana Čekić otputovala je na odmor u Dubai odakle se javila fotografijom u kupaćem kostimu, u potpuno prirodnom izdanju, u kakvom je rijetko viđamo.

Ona je posle dužeg vremena spakovala kofere, a ako je suditi onome što je napisala na društvenim mrežama, odlučila je da sebi da malo oduška.

Pjevačica je dobila komplimente na račun svog fizičkog izgleda, a mnogima je najinteresantnije bilo to što su konačno dobili priliku da joj vide prirodnu kosu, budući da je i sama svojevremeno pričala da u javnosti uglavnom nosi perike, kako ne bi gubila vrijeme kod frizera.




- Kao prvo, zato što mogu. Kao drugo, zato što tako štedim na vremenu. Zato što se danas perike nose iz zabave, a, ne daj Bože, zbog bolesti. Kao treće, zato što je to "must-have" (engl. morate imati, trend). Uostalom, kada mogu Kardašijanke, mogu i ja - objasnila je pjevačica prije nekoliko godina svima onima koji su se pitali zbog čega stalno nosi perike.


(Admir O.)

 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.