13.2.2023. 18:11
0
Objavila je nekoliko pjesama, učestvovala u Velikom bratu: Ena Popov otkako je upoznala biznismena živi život iz bajke
Život je lijep kad se živjeti zna, poručuje Ena Popov u jednoj objavi na Instagramu, a fotografije sa njenog profila svjedoče da zaista vodi život iz bajke.

Otkako je prije deset godina upoznala biznismena Nenada Čanka, sa kojim ima ćerke Riju i Milu, dani su joj ispunjeni porodičnom harmonijom, srećom i osmijesima, a od početka februara u njihovom domu smijenjuje se slavlje za slavljem.

“Radosnice moja predivna, da zauvijek đuskamo, i da nikada ne izgubiš taj čarobni osmijeh i tu radost koja te krasi. Tvoja porodica je tu da nikad ne budeš sama i da uvijek živimo u sreći i veselju”, reči su kojima je Ena čestitala osmi rođendan starijoj djevojčici.

Eninim pratiocima na društvenim mrežama nije promaklo da se u pozadini fotografije na kojoj je četvoročlana porodica vide baloni u obliku broja 40, pa su je zamolili za objašnjenje.

“To je slika sa suprugovog 40. rođendana, koji je bio prošle nedjelje,” odgovorila im je Ena, koja je drugu ćerku rodila na Dan zaljubljenih, 14. februara 2017. godine.


(A. Balićevac)
Ena Popov
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.