13.1.2016. 19:36
0
Kvalifikacije za SP: Rukometaši BiH u Trnavi ostvarili veliku pobjedu protiv Slovaka i plasirali se u baraž
Rukometna reprezentacija BiH večeras je u Trnavi slavila protiv domaće selekcije Slovačke sa 24:26 u sklopu kvalifikacija za SP koje će se 2017. godine odigrati u Francuskoj.

Piše: Haris Ahbabović

Naš tim je na odmor otišao sa prednošću 12:13, da bi se i u nastavku vodila velika borba, gdje se bukvalno igralo gol za golom. 

Nakon ove pobjede, naš tim ima velike izglede da se plasira na SP u Francuskoj, jer smo nakon ove utakmice izborili baraž. BiH je prva u grupi sa devet bodova. Tri boda manje ima Litvanija, dok je Slovačka treća sa pet bodova. Kosovo je bez bodova.

U drugoj utakmici ove grupe, Litvanija je lako pobijedila Kosovo sa 42:23.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.