30.3.2017. 13:45
0
RK Vogošća Poljine hills uložio žalbu na suđenje u susretu s Borcem
Rukometaši Vogošće Poljine hills sinoć su u Banja Luci eliminirani od domaće ekipe Borac m:tela u četvrtfinalu Kupa Bosne i Hercegovine.

Banjalučani su u revanšu slavili sa 27:18, i tako nadonadili minus od sedam golova (28:21), koju je koju su branoci naslova ostvarili početkom marta u Vogošći.

Upravni odbor Rukometnog kluba Vogošća Poljine Hills saopćio je danas "rezultat susreta u Banja Luci možda bio unaprijed isplaniran".

- Sportski je čestitati pobjedu protivniku i koristimo priliku da ekipi Borca čestitamo na prolasku u polufinale, no više nas zabrinjava odnos sudijskog para Dražen Begić - Andrija Knezović, posebno ovo drugog. Ne bojimo se mi poraza, jer je to sport, ali se bojimo načina na koji smo poraženi. Ne osporavamo želju i igru protivnika, ali zabrinjava nas zašto dozvoljavamo da suđenje direktno utječe na meč - navodi se u saopćenju RK Vogošća Poljine hils, koji je uložio žalbu na suđenje u nevedenoj utakmici. 

(Fena / Haris Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.