15.5.2017. 13:10
0
Adnan Redžović u jednoj noći "podijelio" dva nokauta i plasirao se na završni K1 turnir u Amsterdamu
Facebook
Facebook
Facebook
Adnan Redžović, jedan od naših najboljih K1 boraca, sa K1 turnira u Holandiji kao pobjednik se vraća u Bosnu i Hercegovinu.

Piše: Haris Ahbabović

U oba meča u kojima se borio Redžović u holandskom Eindhovenu, svoje protivnike je nokautirao. Adnan se još uvijek nalazi u Holandiji gdje je na kratkom zasluženom odmoru nakon dva nokauta u samo jednoj noći.

Naš bokser je u prvom meču, u polufinalu, pobijedio Vladimira Toka, Rusa koji nastupa pod njemačkom zastavom. 

U finalu protivnik je bio iskusni Holanđanin Errol Zimmerman, koji se svojevremeno borio i sa Badr Harijem. Redžović je nakon meča rekao kako mu je to bio jedan od najboljih mečeva u karijeri.

Redžović se tako plasirao na završni K1 turnir koji će se održati u Amsterdamu, a do finala će imati tri borbe. Nagradni fond turnira je 110.000 eura.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.