19.5.2017. 16:41
0
Prve sportske igre Sindikata SIPA-e podržao i Gulf Real Estate
Godišnjicu postojanja Sindikat Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) odlučio je obilježiti, između ostalog, i organizacijom sportskih igara za svoje članove. Ovu sportsku manifestaciju na kojoj je učestvovalo više stotina uposlenika SIPA-e podržala je i kompanija Gulf Real Estate.
Ovo je prvi događaj ovakve vrste koji je podržala kompanija Gulf Real Estate kako bi pokazala da cijeni rad sigurnosnih agencija u našoj zemlji. Inače, ova kuvajtska kompanija je među prvima prepoznala turistički potencijal BiH, pa je u Hadžićima izgradila turističko-rezidencijalno naselje "Sarajevo Resort" Osenik koje predstavlja pravu oazu za goste sa Bliskog istoka.

Također, Gulf Real Estate je podržao i održavanje konferencije posvećene sigurnosti u našoj zemlji, a koju je organizovao Savez sindikata policijskih organa u BiH. Na konferenciji je istaknuta potreba saradnje svih institucija i organizacija u oblasti sigurnosti, posebno sa aspekta ekspanzije turizma i sve brojnijih posjeta stranih turista našoj zemlji.
 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.