19.8.2018. 16:00
0
RSBiH pred kolapsom, upitno da li će prvenstvo početi 15. septembra ove godine
Rukometaši tuzlanske Sloboda Solane u trenažnom procesu su od 6. augusta, a ukoro slijedi odigravanje pripremnih utakmica.

Prema riječima trenera Mirze Bulića, u vremenu od 23. augusta do 9. septembra odigrat će ukupno šest utakmica.

- Prva je na rasporedu već 23. augusta kada nam dolazi jaka ekipa Dervente. Dva dana nakon toga, dogovorili smo susret s Osijekom u Osijeku. Kompletirani smo u svim linijama i provjere će nam dobro doći za uigravanje ekipe – izjavio je Bulić za Fenu.

Tuzlanski "solari" igrat će još 29. augusta protiv Vogošće, 1. septembra protiv visočke Bosne, a u finišu priprema i dvije domaće utakmice, protiv brčanske Lokomotive 4. septembra, te uzvratnu s Bosnom iz Visokog, 9. septembra.

Utakmica s Visočanima po svemu sudeći bit će "generalka" pred start u prvenstvu u kojem "solari" za cilj imaju povratak u Premijer ligu BiH. 

Prvenstvo bi trebalo početi 15. septembra, ali s obzirom na situaciju u Rukometnom savezu BiH još ništa se ne može uzeti "zdravo za gotovo".

(Fena / Haris Ahbabović)

RSBiH
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.