9.10.2018. 16:30
2
Khabib novom izjavom podigao veliku prašinu: Molio sam Boga za jedno, da me ostavi samog u kavezu sa onim klovnom
Khabib Nurmagomedov deklasirao je McGregora u ringu prije dvije noći, a utisci se još ne sliježu.

Osim što se izvinio svojim fanovima zbog napada na članove Conorovog tima po završetku borbe, Khabib je održao i kraći govor u kojem se još jednom osvrnuo na borbu koja je još uvijek top tema svjetske sportske javnosti, piše “Novi“.

“Molio sam Boga za jedno – da me ostavi samog u kavezu sa onim klovnom. To sam od njega tražio svaki dan”, govorio je Khabib na početku svog obraćanja navijačima.

“Molio sam se da ne budemo povrijeđeni, da završimo mjerenje, povratimo snagu i na kraju budemo zaključani u kavezu. Puno je toga rečeno van kaveza, a ja sam ponavljao da ne odgovaram za svoje postupke kada se vrata oktagona zatvore”.

“U vezi sa onim što se desilo kasnije… Neki kažu da sam pogriješio, neki da sam uradio pravu stvar. Ne možete orla ograničiti u kavezu”, rekao je sjajni borac.

McGregor je uoči meča prozivao Khabiba na vjerskoj osnovi, zadirkivao mu i porodicu te zaista pretjerao sa provokacijama, koje su mu se na kraju obile o glavu.

“Prvo što sam želio je da mu pokažem je razlika između naših i njegovih ljudi. Mi znamo svoju historiju, pretke i sve ono što su oni prošli. Ništa ne može da nas slomi”, završio je Nurmagomedov.


(Admir Oručević)

2
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.