12.1.2021. 18:33
0
Kako izgledaju ruke Romana Grosjeana nakon stravičnog udesa u Bahreinu
Romain Grosjean, dojučerašnji vozač Haasa u Formuli 1, podijelio je napokon fotografije ruku, te pokazao javnosti kako izgledaju nakon stravičnog udesa u Bahreinu.

Piše: Haris Ahbabović

Podsjećanja radi, Grosjean se zabio u zaštitnu ogradu, a u momentu udara njegov bolid je doslovno eksplodirao. Francuz je u vatri bio gotovo pola minute, a na kraju je samo prošao sa opekotinama ruke.

Grosjean nakon dugo godina u F1 više neće voziti za F1, pošto američki tim nije s njim produžio ugovor, baš kao ni sa Kevinom Magnusenom.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.