16.5.2021. 15:29
0
Komšić čestitao odbojkašicama: Mnogo sreće i uspjeha na Evropskom prvenstvu
Povodom pobjede ženske odbojkaške reprezentacije BiH, član Predsjedništva BiH Željko Komšić uputio je čestitku, pa vas molim da je objavite na vašim portalima. Hvala unaprijed.

Član Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda Željko Komšić čestitao je ženskoj odbojkaškoj reprezentaciji Bosne i Hercegovine na plasmanu na prvo Evropsko prvenstvo, savladavši sinoć reprezentaciju Latvije rezultatom 3:0.

"Odbojkaška reprezentacija naše države ostvarila je historijski uspjeh. Upućujem najsrdačnije čestitke na ostvarenom izuzetnom rezultatu. U ime svih građana Bosne i Hercegovine, i u svoje lično ime, želim im mnogo sreće i uspjeha na Evropskom prvenstvu." 


(Patria)

KomsicDF
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.