28.5.2022. 19:30
0
Nikolić: Pobjeda nad Albanijom mnogo je važna za reprezentaciju BiH
Odbojkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine pobijedila je u Mejdanu Albaniju sa 3:2. Po setovima je bilo 31:29, 20:25, 24:26, 25:18, 15:8, a selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Dušan Nikolić kaže da je ovo "za nas mnogo važna pobjeda".

- Albanija je bolja i jača ekipa od nas, nekoliko njihovih igrača igra u ozbiljnim evropskim ligama, mi nemamo takve igrače. Nama je u Skoplju bila prva utakmica u ovom sastavu. Nažalost mi uopšte nismo imali priliku da odigramo pripremnu utakmicu i izlazimo prvi put na teren sa nekim koga niste vidjeli. Ne tražim opravdanje, ali mi je žao što nam sudije u Skoplju nisu dale šansu za bolju utakmicu. Nema veze. Ovo je za nas mnogo važna pobjeda, zbog ekipe i zbog momaka. Svaka im čast - kazao je selektor Nikolić. 

Reprezentacija BiH u srijedu 1. juna gostuje u Rumuniji, a u subotu 4. juna je domaćin Rumuniji u Mejdanu u Tuzli. 


(Fena / Aldina R.) 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.