15.11.2016. 22:04
2
U Srbiji se ne mogu pomiriti da Đoković više nije najbolji na svijetu
U Sbiji se još nisu pomirili da Novak Đoković više nije najbolji na svijetu. Osim što njegove navijače i dalje boli poraz od Marina Čilića u četvrtfinalu Pariza, posebno ih boli način na koji je Andy Murray stigao do prvog mjesta.

Naime, Murray je nakon Đokovićevog poraza trebao izboriti finale Pariza, a onda mu je u polufinalu bez borbe predao Miloš Raonić. Samo sedmicu dana kasnije Raonić se vratio na teren i na završnom Mastersu u Londonu lako pobijedio Gaela Monfilsa.
 
Poznati srpski hirurg Moma Jakovljević tvrdi kako je nemoguće da se Raonić tako brzo oporavio.
Ako je zaista izjavio da je pokidao butni mišić, onda je slagao. Čak i da je riječ o istegnuću, nemoguće je oporaviti se u ovako kratkom roku. Mogao je jednostavno reći da mu nije dobro, ali ovo je smiješno", rekao je Jakovljević za Alo.
 
"Oni su se dogovorili kako bi srušili šampiona. Na šampiona udaraju svi koji su ispod njega, nije to slučaj samo u tenisu već u svemu", optužio je Jakovljević Raonića i Murraya za dogovor. 


(Index.hr/Admir Oručević)

2
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.