25.9.2017. 12:12
0
Odličan nastup TKD Željezničar na turniru u Hadžićima
tkd željezničar
tkd željezničar
tkd željezničar
tkd željezničar
Tokom proteklog vikenda u Hadžićima je održan Međunarodni taekwondo turnir „Hadžići Friends Championship 2017” u organizaciji taekwondo kluba „Centar“ iz Hadžića.
Na turniru, koji se održava po sedmi put, nastupilo je 390 takmičara iz 35 klubova u pet kategorija: pioniri, mlađi kadeti, kadeti, juniori i seniori. Vrlo uspješan nastup ubilježili su članovi Taekwondo kluba „Željezničar“ koji je na turniru imao 19 takmičara, a koje su „sa klupe“ vodili treneri  Bojan Lalić i Edin Kadrić

Medalje su osvojili:
Adrijan Pozek (mlađi kadet) - zlato
Zana Kos (vrtićanac) - zlato
Damir Brajković (vrtićanac) - zlato
Muhamed Fatić (mlađi kadet) - srebro
Lejna Kos (vrtićanac) - srebro
Arna Mekić (kadet) - srebro
Dean Bursać (junior) - srebro
Ira Grgić (mlađi kadet) - bronza
Džan Misić (vrtićanac) - bronza
Hava Majra Biogradlić (vrtićanac) - bronza

Treba istaći svakako i nastupe Luke Lenerta koji je svoj meč izgubio bukvalno u zadnjoj sekundi, Lamije Zimonjić koja je izgubila na zlatni bod, te Lejle Zimonjić, koja je svoj meč predala zbog povrede.

Zahvaljujući dobrim rezultatima predstavnice TKD Željezničar ekipno su u kategoriji vrtićanke osvojile treće mjesto.
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.