16.10.2017. 20:45
0
Mostar bio domaćin prvog prvenstva FBiH u olimpijskom boks
Bokserski klub Mostar organizirao je protekloga vikenda u dvorani USRC "Midhat Hujdur-Hujka" prvo pojedinačno prvenstvo FBiH u olimpijskom boksu, a titula najboljeg boksača pripala je Elviru Šendri.

Najbolji tehničar bio je Adem Fetahhović, dok su najbolji mladi boksači Ivan Blažević i Faris Ljaljić. Najboljim mladim juniorima proglašeni su Nedim Hodžić i Nedim Totić, najboljim školarcem Leon Vranješ, a u konkurenciji djevojaka zlatom se okitila Irma Čerimagić, priopćili su organizatori. 

Osim toga, Bokserski klub Mostar priredio je svojom članovima i prijateljima kluba prezentaciju povodom svog osamdesetog rođendana na kojoj su prikazani svi uspjesi tog kluba ostvareni prethodnih godina.


(Fena/Admir Oručević)

MostarBoks
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.