18.11.2017. 10:37
0
Odbojkašice Slobode najavljuju pobjedu protiv SOK Mostara
Odbojkašice Slobode u okviru 6. kola Premijer lige BiH večeras dočekuju novajliju u ligi, ekipu SOK Mostara.
Na nekin način susret je derbi kandidatkinja za play-off, jer se Tuzlanke nalaze na 4. mjestu prvenstvene tablice s devet bodova, dok su Mostarke na 6. mjestu sa šest bodova.

- Ekipu iz Mostara dobili smo na turniru u Banjoj Luci pred početak prvenstva. Međutim, prošla su od tada dva mjeseca, ekipe su uigranije i fizički pripremljenije. Očekujem dobru utakmicu s mnogo neizvjesnosti i veliku borbu. Trebamo napasti, dobiti “duge” poene i bodovi ne bi trebali biti upitni - kaže za Fenu Mensur Malović, trener Slobode.

Igračice Slobode dosad su sve domaće utakmice riješile u svoju korist (HE na Drini i Goražde), te jednu u gostima (Modriča).

-Imamo veliki respekt prema našim protivnicama. Željne su dokazivanja i igre što su pokazale u prethodnom kolu, ali to važi i za nas. Najavile su da dolaze po bodove, ali nećemo im to dozvoliti, jer želimo da zadržimo visoku poziciju na tabeli koju smo definitivno zaslužile. Pozivam publiku da uživa, jer će se sigurno igrati dobra odbojka, a podrška s tribina pomoći će nam da ostvarimo četvrtu pobjedu - izjavila je Elma Karabegović, kapitenica Slobode.

Utakmica Sloboda - SOK Mostar igra se u maloj dvorani Mejdana od 17 sati.

(Fena/Alen Avdić)
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.