1.3.2018. 17:22
0
Iron Puki nakon meča u Njemačkoj: Pregazio sam Hamzu Wandera kao tenk!
Jedan od najboljih bosanskohercegovačkih boksera, Edin Puhalo, alias Iron Puki, je na priredbi polufinala elitnog WBSS (World Boxing Super Series) turnira u njemačkom Nürnbergu, lako pobijedio Hamzu Wandera iz Ugande.

Piše: Haris Ahbabović

Meč je završen prekidom na početku treće runde, kada Wander nije mogao da nastavi borbu.

"Oduševio sam publiku i u velikom sam stilu raznio protivnika iz Afrike, koji je bio prvak Ugande u amaterskom boksu i dva puta boksao za WBO prvaka Evrope i IBF prvake Evrope. Pojavio sam se u perfektnoj formi i pun samopouzdanja i želje da se pokažem sebe i Bosnu i Hercegovinu u najboljem svjetlu. Organizatori su doveli dobrog i iskusnog borca Hamzu Wanderu i očekivao sam težak i dug meč, međutim, sve sam pozitivno iznenadio i pregazio protivnika kao tenk. Sa ovim mečom dao sam signal i vrhu svjetskog boksa da ih očekuje protivnik velikog kalibra", rekao je Iron Puki nakon meča.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.