19.4.2018. 19:17
0
Turnir najboljih u Iranu: Sjedeći odbojkaši BiH pobijedili SAD sa 3:0
Reprezentacija Bosne i Hercegovine u sjedećoj odbojci danas je ostvarila prvu pobjedu nad reprezentacijom SAD-a na turniru Super 6 koji se održava u iranskom gradu Tabrizu do 24. aprila.

BiH ostvarila je pobjedu 3:0 u setovima 25-15, 25-16, 25-23. Najbolji naš odbojkaš bio je Ermin Jusupović sa 14 poena, a izabranici selektora Mirze Hrustemovića pokazali su veliko iskustvo u borbi sa selekcijom SAD-a što ih je dovelo do pobjede.

Ovaj turnir okupio je najbolje svjetske reprezentacije u sjedećoj odbojci. Osim BiH i domaćina Irana, učestvuju Njemačka, Rusija, Ukrajina i SAD.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.