21.4.2018. 18:29
2
Na mjestu ostao mrtav: Hrvatski MMA borac vozio motor na jednom točku i zakucao se u zid!
Hrvatski sport je zadesila velika tragedija, jer je u saobraćajnoj nesreći život izgubio MMA borac Ivica Vranko.

Kako prenose lokalni mediji, ovaj 31-godišnjak je vozio motor na zadnjem točku, pokušavao da pretkne dva kamiona, a onda je izgubio kontrolu i, sletjevši sa puta i udario u zid. Na mjestu je ostao mrtav.

"Digao se na zadnji točak i čim je prestigao dva kamiona, prejako je spustio motor nazad. S prednjim dijelom je lupio o tlo, i odletio na stranu", rekao je za 24sata.hr očevidac.

Razbacani dijelovi motora u plamenu, kaciga 50 metara od mjesta nesreće i beživotno tijelo MMA borca ostali su strašna slika posljednjih trenutaka Ivice Vranka, koji je svojevremeno važio za jednog od najtalentovanijih hrvatskih boraca.

Vranko je, kako je utvrdila policija, motociklom udario u most prilaza kuće, potom u banderu javne rasvete, a zatim i u ogradu kuće. Motor je pronađen 150 metara od mjesta udara, i to u dijelovima koji su potpuno izgorjeli, kako javlja ePodravina.hr.

(Alen Avdić)

2
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.